INGREDIËNTEN

-Voor ongeveer 10 à 12 koekjes-

100g volkoren bloem

2-3 eetlepels pindakaas

1 theelepel bakpoeder

Aardbeien of fruit naar keuze

chocolade

 

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180°C.

Was en snijd het fruit in plakjes en leg opzij voor later.

 

Meng alle andere ingrediënten samen in een kom. Rol het deeg uit tot ongeveer 1 cm dik. Gebruik een ronde vorm om cirkels uit het deeg te drukken. Snijd nu met behulp van vormpjes (met verschillende grootte) hartjes uit het deeg.

 

Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de koekjes erop. Bak tot ongeveer 15-20 minuten. Leg de hartjeskoeken op ronde koekjes (zie foto) en leg wat fruit in de kuiltjes. Steek opnieuw voor 8 tot 10 minuten de bakplaat in de oven.


Haal de koekjes uit de oven en laat ze afkoelen. Werk sommige koekjes af met chocolade en vul de kuiltjes nog wat verder met fruit.

 

!Maak het recept klaar; trek een foto en stuur het me door
😍❤
via WhatsApp of Instagram @eatidall_kubrabagci❤😍

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.