Wie ben ik?

Hoi, ik ben Kübra een gepassioneerde diëtiste die ervan overtuigd is dat er genoten kan worden van voeding zonder daar schuldgevoelens over te moeten hebben.

Ik vind het belangrijk om voedingsmiddelen een juiste plaats te geven binnen onze eetcultuur. Dit doe ik door mijn cliënten te leren dat ze alles kunnen eten in een zekere balans. Vandaar ook mijn logo ‘Eatidall’ waarbij ik het Turks woord ‘itidal’, wat balans betekent, heb samengebracht met ‘eat it all’ wat letterlijk ‘eet het allemaal’ betekent in het Engels. Omgaan met voeding mag geen zware opdracht zijn en tijdens mijn consultaties streef ik ernaar om dit dan ook voldoende te benadrukken.

Als hulpverlener werk ik steeds patiënt-/cliëntgericht en denk niet in vakjes. Door middel van een holistische aanpak stippel ik samen met mijn cliënt een persoonlijk advies uit dat past binnen zijn/haar levensstijl. Hierbij hecht ik belang aan educatie en correcte begeleiding om vooropgestelde individuele doelen te bereiken.

Ik luister voldoende en heb de nodige motivatie. Ik respecteer mijn grenzen binnen de hulpverlening als diëtiste en hou rekening met het advies van andere professionals. Mijn Turkse roots bieden me de mogelijkheid om patiënten ook in het Turks volwaardig te behandelen.

Studies

Tewerkstelling

Naast mijn praktijk werk ik ook als diëtiste in het Ziekenhuis Oost Limburg (ZOL) te Genk,
waar ik op de afdeling geriatrie ben gestart. Vanaf januari 2021 start ik op de afdeling oncologie
waardoor ik op beide plaatsen een populatie ken met voornamelijk ondervoeding.

Ik geef ook workshops binnen het ziekenhuis en ondersteun het project ‘Balans’ waarbij geriatrische patiënten geïnformeerd worden rond voeding bij osteoporose en ondervoeding.

Ik organiseer in mijn praktijk workshops en/of webinars over gezonde voeding, prikkelbare darmen, hoe je kinderen (opnieuw) leert eten,... Hou mijn social media dus zeker in het oog!