Werkwijze

Eerste consultatie
Tijdens een eerste consultatie leer ik je graag beter kennen en wil ik graag weten wat ik voor jou concreet kan betekenen.  Hiervoor luister ik naar jouw verhaal zodat ik weet wie je bent, wat je huidige eet- en leefgewoontes zijn m.b.v. een voedingsanamnese, wat je wil bereiken en wat je hiervoor al hebt gedaan of wil doen,… Medische gegevens noteer ik ook om zeker niets over het hoofd te zien. Samen bepalen we haalbare doelen en stippelen we stapsgewijs jouw persoonlijk traject uit. Ik zorg ervoor dat je op het einde van de consultatie concreet weet hoe je aan de slag kan gaan!

Opvolgconsultatie
Tijdens een opvolgconsultatie bespreken we met welke doel(en) je bent gestart en hoe het is gegaan. Samen kijken we naar wat er goed gelukt is en waar er nog moeilijkheden zijn. Ik geef je daar de nodige sturing bij om steeds dichter bij je vooropgestelde doelen te komen. De verdere wending van de consultaties hangt volledig van jou af. Wil je graag leren etiketten lezen, recepten aanpassen, maaltijden samenstellen en plannen, boodschappen doen,… we bepalen samen wat we wanneer bespreken en hoe snel we elkaar terug zien in een volgende consultatie.

Tarieven

De consultaties kunnen zowel in de praktijk doorgaan als online.
Bij een online consultatie bel ik je via een Videocall op en verloopt de consultatie op dezelfde manier als in de praktijk.

Individuele consultaties

Eerste consultatie 1u = €60
Opvolgconsultatie 30min = €30

Fodmap-pakket = 200 euro voor 5 sessies
Opvolgconsultatie 30min = €30

Online consultaties

Eerste consultatie 1u = €60
Opvolgconsultatie 30min = €30

Fodmap-pakket = 200 euro voor 5 sessies
Opvolgconsultatie 30min = €30

Workshops/ Webinars

Hou hiervoor mijn social media in het oog.

De consultatie(s) betaal je best op voorhand om jouw afspraak vast te leggen.  Voor de eerste consultatie stuur ik je een betalingsuitnodiging wat je via een overschrijving of Payconiq kan betalen. Nadien vraag ik steeds op het einde van de consultatie om de volgende sessie contant of via uw smartphone (Payconiq/ Banking App) te betalen.

Let op, als de consultatie niet kan doorgaan, laat dan snel iets weten!

Indien dit op minder dan 24u gebeurt, wordt de consultatie volledig in rekening gebracht!

Tegemoetkomingen

Voor een terugbetaling bij zorgtrajecten zoals diabetes of kinderen met obesitas kan ik jou een getuigschrift meegeven. Vraag er zeker achter!

Aangezien ik door het RIZIV erkend ben als diëtiste, heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling van de consultaties. Elke mutualiteit heeft echter zijn eigen voorwaarden over deze terugbetalingen en zijn ook streekgebonden. Informeer best of je in aanmerking komt voor een tussenkomst bij je mutualiteit.

Klik op het icoontje van jouw mutualiteit om het terugbetalingsformulier te kunnen downloaden. Breng dit zeker mee naar de eerste consultatie!