Tips&Tricks

NL-
Regelmatig post ik op mijn instagram account receptjes, infographics met productvergelijkingen en tips&tricks, maar ook een kijkje in mijn privé.
Volg je me nog niet? Surf gauw naar www.instagram.com/eatidall_kubrabagci en make it happen!

 

TR-
Düzenli olarak instagram hesabımda tarifler, ürün karşılaştırmaları, ipuçları ve püf noktaları içeren infografikler ve ayrıca ara sira özel hayatımdan paylaşımlarda bulunuyorum.
Henüz beni takip etmiyor musunuz? www.instagram.com/eatidall_kubrabagci adresine gidin ve bunu gerçekleştirin!

Peulvruchten

NL-Peulvruchten zijn ideale eiwitbronnen en vormen een goed alternatief voor vlees. Ze hebben een gunstig effect op het slechte cholesterol (LDL-cholesterol) en zorgen voor een langere verzadiging omdat ze veel vezels bevatten. We kunnen ze niet allemaal categoriseren als groenten door het hoge gehalte aan eiwitten, koolhydraten en vezels. Zo zijn snijbonen, sperziebonen en peultjes bijvoorbeeld wel groenten.Naast de vele voordelen van peulvruchten, kunnen ze ook bepaalde kwaaltjes uitlokken. Het klopt inderdaad dat peulvruchten gasvormend werken. Dit komt omdat peulvruchten koolhydraten bevatten die niet volledig verteerd kunnen worden. Deze koolhydraten komen dan onverteerd in onze dikke darm terecht. In onze dikke darm hebben we goede bacteriën die vergisten met de onverteerde voedingsresten waardoor er veel gassen ontstaan. We ervaren het dan als een opgeblazen buik, winderigheid,...Wil jij leren hoe je de vertering van peulvruchten kunt bevorderen?Download gratis mijn Tips&Tricks over de peulvruchten.

Lees meer »