Ontbijtkoek

INGREDIËNTEN

50g amandelmeel

170g bloem

4 eetlepels yoghurt

3 eieren

2 theelepels kaneel

2,5 eetlepel Zusto

3 theelepels bakpoeder

20g rozijnen

Walnoten

Kersen

 

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 170°C.

Klop de eieren tot schuim en voeg er de yoghurt aan toe.  Meng in een andere kom alle droge ingrediënten onder elkaar.  Voeg daarna alle ingrediënten samen in een kom behalve de kersen en een deel van de walnoten.

Neem een bakplaat en bedek deze met bakpapier.  Scoop het mengsel hierop, de grootte van de koeken is naar keuze vrij te bepalen. Voorzie genoeg ruimte tussen de koeken.  Werk af met fijngesneden kersen en walnoten.

Zet 25 min. de koeken in de voorverwarmde oven op 170°C tot de randen goudbruin kleuren.  Verlaag daarna naar 150°C en laat de koeken volledig goudbruin worden. Haal de koeken uit de oven en laat afkoelen.

 

!Maak het recept klaar; trek een foto en stuur het me door
😍❤via WhatsApp of Instagram @eatidall_kubrabagci❤😍

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.